Τρόποι Πληρωμής

Προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σου,
για να επιλέξεις εκείνον που σε εξυπηρετεί καλύτερα!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

Με Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier στο σπίτι ή το γραφείο και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Το κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 3,00€

Με Πιστωτικές και Χρεωστικές Κάρτες

Γίνονται αποδεκτές όλες οι κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές, και προπληρωμένες), έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας που φέρουν τα σήματα VISA, MasterCard, Maestro και UnionPay. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας, καθώς, κατά τη διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.

Με PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

Ισχύει για παραγγελίες άνω των 20,00€

Με Τραπεζική Κατάθεση

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σου για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Όνομα Δικαιούχου:ΧΑΡΙΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.
IBAN:GR9801104490000044900408277
BIC/SWIFT:ETHNGRAA

EUROBANK
Όνομα Δικαιούχου:ΧΑΡΙΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.
IBAN:GR2602601130000100200776494
BIC/SWIFT:ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Δικαιούχου:ΧΑΡΙΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.
IBAN:GR4201712390006239141845238
BIC/SWIFT:PIRBGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τυχόν επιβαρύνσεις από εμβάσματα ανάμεσα σε διαφορετικές τράπεζες, επιβαρύνουν τον πελάτη με ολόκληρο το ποσό των εξόδων.
Μόνο έτσι δύναται να εκτελεστεί μια παραγγελία.
(Τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να είναι OUR)

Σημαντική Σημείωση

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με: α) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό β) Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α