Τρόποι Αποστολής

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες Courier στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ

Ελλάδα

Με SPEEDEX courier

Η SPEEDEX είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών καλύπτοντας καθημερινά τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς με αξιοπιστία και συνέπεια.

Έξοδα Μεταφορικών από: 2,50€

Με ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier

Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς συνδυάζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα στην χερσαία, θαλάσσια και αεροπορική μεταφορά.

Έξοδα Μεταφορικών από: 3,50€

Με ACS courier

Η ACS Courier αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς για την αποστολή δεμάτων, με βασικό στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έξοδα Μεταφορικών από: 3,50€

Με ΕΛΤΑ courier

Η ΕΛΤΑ Courier έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και εξασφαλίζει τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού.

Έξοδα Μεταφορικών από: 4,50€

Σημαντική Σημείωση

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, εκτός αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, όπου ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στη παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α