Παρουσιάσεις Προϊόντων

Xiaomi Redmi 5A με Snapdragon 425 και οθόνη 5″

xiaomi-redmi-5a-me-snapdragon-425

Οι Κινέζοι συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τα υπερ-προσιτά smartphones. Η ταπεινή οικογένεια Redmi εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την Xiaomi και γι’ αυτό η εταιρεία δεν σταματά να βγάζει στην αγορά νέα μοντέλα. Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Redmi 5A  με entry-level τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ προσιτή τιμή σε μια όμορφη κατασκευή που προσφέρει στον χρήστη την τελευταία έκδοση περιβάλλοντος χρήσης MIUI 9.

Το Xiaomi Redmi 5A διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και επεξεργαστή Snapdragon 425. Η μνήμη RAM είναι στα 2GB, η ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως 128GB και τρέχει MIUI 9.

Χάρη στην μπαταρία 3000mAh και το MIUI system-level power optimization, η Xiaomi υπόσχεται έως και 23 ώρες παρακολούθηση video ή 14 ώρες gaming.

Το Xiaomi Redmi 5A εξοπλίζεται με μια 13-megapixel κύρια κάμερα με διάφραγμα f/2.2, και μπροστά με μια 5-megapixel κάμερα με διάφραγμα f/2.0. Για συνδεσιμότητα υποστηρίζει WiFi, Bluetooth, GPS και 4G LTE, ενώ δέχεται και δύο κάρτες SIM.

Συγκριτικά με το Redmi 4A, δεν έχουμε πολλές αλλαγές, οι διαστάσεις έμειναν ίδιες, ενώ το μέγεθος της μπαταρίας έπεσε κατά 100mAH.

Αφήστε μια απάντηση