POWERTECH καλώδιο Toshlink CAB-O008 90° male σε 90° male 4mm, PMMA, 1m

1.78

Σε απόθεμα

Compare
15 άνθρωποι παρακολουθούν αυτό το προϊόν αυτή τη στιγμή!
Κωδικός προϊόντος: 110.0372 Κατηγορία:
Περιγραφή

POWERTECH καλώδιο Toshlink CAB-O008 90° male σε 90° male 4mm, PMMA, 1m

Τα καλώδια της Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
βύσματα: 90° male σε 90° male
διάμετρος καλωδίου: 4mm
μήκος καλωδίου: 1m
χρώμα: μαύρο

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 0.1 κ.
Κατασκευαστές

Powertech

Μήκος

1m

Βύσμα 1

TOSLINK

Βύσμα 2

TOSLINK

MPN

CAB-O008

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστολή Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου. Οι αποστολές γίνονται από το τμήμα διαχείρισης αποστολών της εταιρείας μας, τις καθημερινές ημέρες.

Παράδοση Παραγγελίας

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σου είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της και τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “POWERTECH καλώδιο Toshlink CAB-O008 90° male σε 90° male 4mm, PMMA, 1m”